İletişim Hakkımızda Site Kuralları


Ana Menü
Ana Sayfa
Başkanımız
Kaymakamımız
Derinkuyu Tarihi
Yetiştirdiklerimiz
Ekonomisi
Coğrafyası
Ulaşım, Konaklama
Okullarımız
Kültürü
Derinkuyu Nüfusu
Turistik Yerler

Köylerimiz
Çakıllı
Doğala
Güneyce
Kuyulutatlar
Özlüce
Tilköy
Kasabalarımız
Suvermez
Yazıhüyük










Derinkuyu Haberleri

Derinkuyu'da trafik kazası 2 ölü 1 yaralı

Derinkuyu'da minibüsle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kaza, Derinkuyu ilçe merkezinde bulunan çevre yolu üzerinde meydana geldi. Derinkuyu ilçesine bağlı Til köyünden gelen sürücü Mehmet Ali Kızılkaya (70), 50 DP 366 plakalı Ford Transit marka minibüsle ara bağlantı yolundan çevre yoluna çıkmak istedi. İddiaya göre, Mercedes marka 46 E 8832 plakalı kamyonu ile süratli bir  
şekilde çevre yolunda ilerleyen sürücü Keramil Cil, kırmızı ışık ihlali yaparak yola çıkan minibüse şiddetli bir şekilde çarptı. Yoldan fırlayan minibüs boş bir tarlaya gitti. Sürücü Mehmet Ali Kızılkaya ile yaklaşık 10 gün önce imam nikahı ile evlendiği eşi Fatma Balkaya (51) hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü, yaralı olarak Nevşehir Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Mehmet Ali Kızılkaya'nın beyninin aracın camına yapışması görenleri üzdü. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Mehmet Ali Kızılkaya ve eşi Fatma Balkaya'nın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Kaza yerindeki vatandaşlar, "Burada çok sayıda kaza oluyor. Buraya acilen mobese sistemi kurulmalı. Yoksa bu tür kazalar önlenemez." dediler.

18 Ekim 2011 - saat: 03.26

Önceki Haber                     Tüm Derinkuyu Haberleri
Osman Aytekin Üzümlü Kilise'de resim sergisi açtı.
 





Sitemizin tüm hakları saklıdır. İçeriğinde bulunan herşey bilgilendirme amaçlıdır ve resmi olarak kullanılamaz
Free Web Hosting